Cycling The Globe

A Cycle Touring Expedition Around The World

« ||| »

Day 72: Damascus

Posted by Thomas Andersen Posted on Dec - 21 - 2010

0 km

The snow from yesterday had changed to serious rain today making the big sight seeing program less attractive. The morning was spend in the fantastic (covered) courtyard of my 16th century hotel. An interesting place for some language observations. The other Arabic guests, I would guess from Egypt, are communicating with the hotel staff in a mix of Arabic, French and English. French seems to work best.

The rest of the clientele at the hotel seems to be mostly British and Japanese. Had an interesting conversation with Dan from England who is a programmer and has been working in places such as China, Ghana and now Syria. Interesting food for thought for the day my bank account will run empty.

In the afternoon the weather cleared and I went out for walk.

Categories: Syria
« ||| »

3 Responses so far.

 1. Mihai says:

  After the snow episode I can peacefully wish you MERRY CHRISTMAS AND A SUCCESSFUL YEAR FOR YOU AND YOUR FAMILY ! Big hugs from all the Coteas!!

 2. Anne Marie Norby says:

  Kære Thomas
  Vi er mange der følger din rejse her fra LV. Godt kørt 🙂 Glædelig jul og kærlige hilsener fra Anne Marie

 3. Kristian says:

  Kære Thomas – og resten af familien.

  Her fra Fjerritslev skal du have ønsket om en rigtig glædelig jul!!! Hele den nordjyske ”klan” + Even og Bente holdt juleaften på Aalborgvej i går. Og som du nok hører, har vi hvid jul – igen i år! I skrivende stund daler sneen. Jo jo – det er ren postkortjul – og det endda selvom man undlader postkortet ved at maile denne julehilsen til dig!

  Vi glæder os til, at du får sendt familien hjem, for vi bemærker, at de tydeligvis forstyrrer så meget, at du slet ikke får skrevet på din ellers altid opdaterede hjemmeside! Det er en fornøjelse at følge skriverierne og vi glæder os alle til at følge dig videre!

  I aften skal vi I sommerhuset, hvor Even og Bente har inviteret på middag, og i morgen står den på frokost hos Susanne og Lars – og så melder hverdagen sig igen – altså i et par dage,

  Med ønsket om god vind fremover (det må du af alle have behov for) og ønsket om en fortsat god jul:

  Familien Andersens nordligste fraktion – ved Kristian